Håndlæsning

 

 

 

 

 

Kiromanti/ håndlæsning er en ældgammel visdom, som kan spores tilbage til ca 2000 år før vores tidsregning. Det er en læsning/ tolkning af udformning og placering af håndfacon, linjer, fylde og farverne i og på hænderne.
Kiromanti kan medvirke til at du får et indblik i din fortid, nutid og fremtid. Det fortæller om de udfordringer du har/har haft og hvilke talenter og egenskaber du har med dig. Denne viden kan du bruge til at overkomme dine udfordringer og give dig en retning frem videre i livet.

Du er altid herre over dit eget liv, så udanset hvad jeg ser i dine hænder, om det gælder nutid eller fremtid vælger du selv hvilken vej du vælger.

Alle der er over 18 kan få en håndlæsning, under 18 kan som sådan også men dette skal være efter etiske overvejelser at jeg læser dem. Du skal kontakte mig telefonisk.

Kiromanti foregår her i klinikken, hvor du evt kan optage hvad der bliver sagt på din egen divice.

Hvis I er mere end 4 kan jeg komme ud mod et tillæg til kørsel.

En håndlæsning er privat og derfor er det kun den der skal have læst og jeg der er tilstede, da der kan komme meget private ting frem under læsningen og det er vigtigt at læsningen kan foregå i fortrolighed.

Der vil blive tegnet på hænderne og det kan være en god ide efterfølgende at tage et billed af hænderne.

Adresse

Fuglebakken 3

5690 Tommerup

Kontakt

kontakt@karlinnas.dk
26830131