Om mig

Min historie

Jeg hedder Karlinna Frederiksen.

Oprindeligt er jeg uddannet sygeplejerske og har arbejdet som dette på OUH, og undervist på Social og sundhedsskolen Fyn.

Sideløbende med det arbejde har jeg tage forskellige uddannelser indenfor den alternative verden, da jeg altid har følt, at vi som mennesker har mange forskellige tilgange til behandling, og vi ved ofte, hvad der gavner os selv.

Jeg er meget nysgerrig og er derfor åben for, at der er mange forskellige behandlinger, der kan være til gavn, alt efter, hvem vi er og hvad vi ønsker af behandlingen.

Jeg er uddannet massage terapeut, og er RAB godkendt i massage, desuden uddannet kraniosakral terapeut, ved Fyns zoneterapeutskole i Odense med underviser Dorte Strøm Jeppesen. Hvor jeg udover grundmodulerne også har speciale moduler i lænd, bækken, skuldre, nakke og hoved, samt begge børnemodulerne.

Hos Dorte har jeg også taget uddannelse i Reiki healing 1+2.

Jeg har yderligere uddannet mig allergibehandler med kinesiologi gennem Ole Larsen

Jeg er hele tiden opmærksom på, at udvikle mig som behandler og tager derfor mange kurser og  uddannelser for at holde mig opdateret for, at kunne give den bedste og mest nuancerede behandling.

Jeg er meget interesseret i at afhælpe mennesker med bl.a. smerter, da der er alt for mange i Danmark, der lider af langvarige smerter.

Jeg kender mine begrænsninger og er derfor ikke bange for at sende mine klienter videre til andre, hvis ikke jeg mener, jeg er den rette til at hjælpe dem.

Så bare ring, så tager vi en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med

Tag endelig fat på mig, hvis du har spørgsmål

Adresse

Fuglebakken 3

5690 Tommerup

Kontakt

kontakt@karlinnas.dk
26830131