Kranio-Sakral terapi

 

Hvad er kranio-sakral terapi?

Kranio-Sakral terapi er en blid behandlingsform, hvor man med blide tryk og greb understøtter kroppens selvhelbredelse. Der arbejdes med hele kroppen, da ubalancer et sted vil påvirke resten af kroppen. Der arbejdes med knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet, men også resten af kroppen så som: knoglerne, bindevæv, nervesystemet, immunsystemet, muskler, organer, hormonsystemet,lymfersystemet, ledbånd og alle kroppens væsker.

Der er flere forskellige Kranio- Sakral terapi former, jeg benytter den intuitive/ meditative behandlingsform.

 

Hvad kan kranio-sakral terapi hjælpe med?

Kranio-Sakral terapi kan hjælpe din krop til at opnå balance. Erfaringsmæssigt er der en positiv effekt på på stress og de der tilkommende symptomer, smerter i bevægeapparatet, så som muskelsmerte/spændinger, piskesmæld, hovedpine (også kroniske), nakke/ryg/skulder problemer, angst, søvnbesvær, uro, bækkenløsning, chok, hormon ubalancer og meget mere.

Hvem kan få Kranio-Sakral terapi:

Alle kan få behandling. Hvis man har haft et hovedtraume, er i kemo behandling eller andresygdomme/behandlinger, skal du kontakte mig inden du booker en behandling

Jeg er desuden uddannet til også at behandle børn i alle aldre, incl spædbørn

 

 Sådan foregår behandlingen:

Jeg fører journal og vil derfor ved 1. behandling spørge ind til hvad der gør du søger behandling, dine oplevelser og historie.

Behandlingen foregår på briksen, hvor du har tøj på, ligger på ryggen, måske et tæppe over du.

Jeg lægger mine hænder forskellige steder på kroppen og i hovedet.

Ofte mærker man ikke ret meget under behandlingen, dog er der nogen der mærker uro, ubehag eller det modsatte som ro og en afslappet følelse i kroppen. Det kan desuden ske der kommer nogle følelser til overfladen og nogle mærker det ikke. Ofte bliver man meget træt i forbindelse med behandlingen.

Efter behandlingen:

Nogle mærker effekt efter 1 behandling andre skal der lidt flere til. Hvis det er gamle traumer/ skader skal der ofte flere behandlinger til inden man oplever mærkbar effekt.

Behandlingen virker i kroppen flere dage efter og man kan derfor mærke det nogle dage efter.

Det anbefales at drikke rigeligt med vand efterfølgende for at optimere udrensningen af de affaldsstoffer der er frigivet.

Læs mere på Kranio-Sakral terapi foreningens hjemmeside:

https://kstforeningen.dk/hvad-er-kranio-sakral-terapi/

Adresse

Fuglebakken 3

5690 Tommerup

Kontakt

kontakt@karlinnas.dk
26830131